duminică, 3 mai 2015

Dragul meu, (1)

"Let's Never Stop Falling In Love"
I wish a falling star could fall forever
And sparkle through the clouds and stormy weather
And in the darkness of the night
The star would shine a glimmering light
And hover above our love

Please hold me close and whisper that you love me
And promise that your dreams are only of me
When you are near, everything's clear
Earth is a beautiful heaven
Always I hope that we follow the star
And be forever floating above

I know a falling star can't fall forever
But let's never stop falling in love

When you are near, everything's clear
Earth is a beautiful heaven
Always I hope that we shine like the star
And be forever floating above

I know a falling star can't fall forever
And let's never stop falling in love
No let's never stop falling in love

Ştiu că nu eşti un romantic incurabil, nici eu nu sunt, pentru noi lucrurile sunt simple... Dar mai ştiu că, undeva în adâncul sufletului tău, ai să-mi înţelegi dorinţa de a-ţi scrise scrisoarea asta...Periodic, mă trezesc fredonând melodia asta care ne place amândurora. Pe care o ascult aşa, jumătate de zi, fără oprire, apoi uit de ea o vreme... De dimineaţă m-am trezit plângând, perna era udă, sufletul mi-era sfâşiat. Am înteles repede că fusese doar un vis... Rareori visez urât. Cred cu tărie că visele sunt o proiecţie a sufletelor noastre şi a realităţii cu care ne înconjurăm. Când nu-i visez pe copii, te visez pe tine. De cele mai multe ori visele sunt plăcute.

M-au întrebat copiii tăi ce visez eu când visez urât. De regulă visez că păţesc ei ceva şi eu nu îi pot proteja... Azi noapte însă am visat că ai plecat de lângă noi, într-o altă lume. Îmi amintesc doar că ţipam şi te strigam şi nu înţelegeam că e adevărat... Nu puteam să înţeleg ce trebuia să fac şi nu puteam să înţeleg cum aş putea eu să traiesc eu fără tine...

Ştiu, a fost doar un vis... Şi ştiu şi de unde mi se trage. De la afurisita aia de Anatomia lui Grey. Ultimele două episoade vizionate aseară alături de prietena mea Andra m-au marcat, deşi n-am vărsat lacrimi amare vizionându-le. Încă mă mai întreb de ce l-au omorât ăia pe bietul Derek. :))) Cum mă mai uit eu la serialul ăsta dacă nu mai e Derek în el???

Însă de dimineaţă, în timp ce alergam,  îmi revenea obsesiv în minte visul de azi noapte... Am rămas totuşi cu o întrebare: ce mă fac eu dacă mori înaintea mea? Te rog, nu-mi fă asta. Nu sunt pregătită încă şi o s-o iau personal :))

Cu drag,
nevastă-ta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu