miercuri, 7 octombrie 2009

unde e butonuuuuul?????

măi oameni buni, cât poate vorbi un copil????? are buton de oprire???
Ilinca vorbeste fara oprire, deci subliniez FARA OPRIRE, de vreo trei sferturi de ora. canta la snurul de la aspirator. face plecaciuni si multumeste audientei. audienta trebuie sa o aplaude musai. cand se termina spectacolul, cablul de la aspirator se transforma brusc intr-un furtun cu care uda florile. cand abandoneaza furtunul, se plimba cu o cutie goala de carton in care are un tricou, cadoul pentru noi. noi trebuie musai sa multumim si sa probam tricoul. ne iarta pe noi, il ia in primire pe luk. in timpul asta bietul de el sta cuminte si se joaca in dormitor. deci il prinde, il trage de nadragi si-l lasa in fundul gol. apoi striga in gura mare dupa el "esti cu fundul despachetat, lucaaaaa!!!!!"
acum luca a devenit calul ei. il calareste fara mila. el e fericit ca poate sa mearga in patru labe si nu-l mai cearta nimeni. v-am spus ca asta e mersul lui preferat? a fost patruped in alta viata, clar. :))
acum aspira. e harnica. nu lenesa ca mama ei care pierde timpul pe net.
fratilor, unde e butonul de oprit copilu? :))
daca stie cineva, va rog, fie-va mila de o mama obosita.

14 comentarii:

  1. :-)) il caut si eu, doar ca la mine maraie...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ileana,eu am renuntat sa mai caut butonul....incerc sa ma fac ca nu aud...si cand mai zic asa,in doara "nu iei si tu o pauza?",imi raspunde rapid "nu ma doare gura".:))))

    RăspundețiȘtergere
  3. NU EXISTa buton de OFF! l-am cautat si para cautat...nu-i....si nu mai cred vorba aia ca "din maternitate mi-a dat-o buna si am stricat-o eu acasa", ci pur si simplu cred ca a mea seamana cu mama ei. don't u agree? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca-l gasesti da-mi si mie de veste....maimuta mea a intrat, peste partea cu vorbitul continuu, in era intrebarilor in lant...la care daca nu raspund...ei bine, repeta ca o banda stricata....pana cand ii raspund! helpppp!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu vreau sa stiu, daca-l gasiti. A mea, cea mare, vorbeste si in somn ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Neaparat gasiti butonul, platesc pentru pont. A mea nu's cu cine seamana ca eu sunt mai tacuta de fel

    RăspundețiȘtergere
  7. valeu, ce de mame cauta butonul asta!!!! Sa fiu sincera, pentru Luca nu am cautat niciodata butonul, pe cuvant. :)) Cu el m-am inteles si ma inteleg de minune. El poate sa stea cuminte, pe bune. Adica daca vreau sa dorm juma de ora cand vin de la serviciu, Luca sta cuminte in pat langa mine si se uita la TV sau se joaca, fara sa ma deranjeze. Si nu face asta de ieri de azi, ci de doi ani cel putin. Cu Ilinca nu se pune problema sa faca asa o fapta buna :))

    Zu, maraitul e doar inceputul :))
    Ana-Maria, asta cu "nu ma doare gura" sau "gurita mea nu oboseste niciodata" o aud destul de des si eu. ca si tine, nici nu ma mai deranjez sa intreb ceva.
    Andra, da, I agree, seamana cu tine. Doar la vorba. Restul e de la dl. Z. :))
    OanaMada, iti doresc muuuuuulta, muuuuuulta rabdare sa treceti cu bine peste epoca intrebarilor :)) De fapt asta nu se termina niciodata. Doar ca o data cu inaintatul in varsta, intrebarile copiilor devin mai interesante.]
    Alina, fii fara grija, si Ilinca mai vb in somn. Noroc ca nu o aud de fiecare data :)
    Mami de Eva foarte-foarte-frumusica, nu e musi sa semene cu mamele fetele. Poate tati e mai vorbaret? :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce buton, doamna? Ce-ti veni? Adica fata e si harnica si tu vrei buton de oprire?
    Las' ca se face ea mare si-i spun eu...
    (Te-ai gandit ce te faci cand o sa aiba mobil?)
    Hai ca va pup! (virtual deocamdata)

    RăspundețiȘtergere
  9. cand o sa aiba mobil o sa vorbeasca la el mai mult ca ma-sa. Oricum si mama ei e dusa cu capul si vorbeste mult la mobil. Dar ilinca o sa ma intreaca :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, pai la asta ma gandisem si eu, doamna.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma temeam eu ca maraitul e doar inceputul... mai ales ca tati a decis deja ca, citez: "well, seamana cu tine" :-))...

    RăspundețiȘtergere
  12. zu, o fi stiind el tati al vostru ceva :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Super tare Ilinca!
    Lasa, doamna, butonu! Eu mor de dragul ei !
    Dupa cum stii si Daria tot cam asa face, deci ...

    RăspundețiȘtergere
  14. Hahhahaaa ... acu' am gasit clubul si ma alatur si eu voua. N-are decat 2 ani, da' vorbesteeeeee ... acu' e perioada propozitiilor. A descoperit ea ca puse intr-o anumita ordine si insiruire cuvintele suna mai bine. Deci incearca fel si fel de combinatii ... tace numai cand doarme. Vai de capul meu, ca m-a zapacit. Si nu e nevoie sa vorbesti cu ea continuu, nuuuuu, tu poti sa si taci (adica e mai bine sa-i lasi ei spatiu de desfasurare), comenteaza ce vede in jur, ce face, intreaba (in felul ei) ... Deci, cand gasiti butonul ala unde e aplasat, sunt si eu pe-aici!!!

    RăspundețiȘtergere