miercuri, 24 februarie 2010

cum nu fac eu bine

Vreau sa ma jelesc. Despre cum nu fac eu bine. Despre cum m-am dus sa ma caut de nimic si m-am gasit bolnava. Cu tiroida. Hipertiroidie mai exact. M-am cautat la doi doctori, am zis sa fiu sigura. Si-s foarte sigura ca-s bolnava. Fuck! Pardon, am vorbit urat. Acu ma indop cu pastile. Pentru tahicardie. Pentru puls razna. De la tiroida amandoua. Am bifat pe lista si glicemia nitzel peste limita de sus. Tot de la tiroida. Sa nu uit de starea de nervi permanenta. Si nici de tremuratul mainilor ca la alcoolici. Da' ma jur ca nu beau. Se petrece totusi si ceva bine. Sunt slaba. Cum n-am mai fost io niciodata. Asta e de bine :)) Problema e ca sunt sanse sa ma ingras de la tratamentul asta. Si io nu vreau. Vreau sa raman la fel de slaba. Se poate, Doamne? Pls!!!

PS: sunt si chioara. Am si ochelari. Arat cool! Ilinca imi zice "doamna profesoara". Costel imi zice "aragaz cu patru ochi". Las' ca-l vad io la 60 de ani. Atunci sa vezi ras. Ca cine rade la urma rade mai bine. Altii zic ca am prestanta. De la niste ochelari mi se trage. Daca stiam, ii puneam mai demult.

PPS: cred ca am voie sa spun ca iubi e gravida!!!!! Ce-am mai asteptat momentul asta! Deci Costelu' cel glumetz a marcat! Deci poate! Ce? Io sa nu fac misto de el??? Abia astept sa-l vad schimband pampeshi puturosi. Sa vezi ce rad io atunci!

PPPS: m-am dus cu capul, clar. Fac misto chiar si de mine... Sa ma duc sa iau si-un Xanax?

16 comentarii:

  1. Fata mea... mi-e dor de tine. La faza aia cu starea permanenta de nervi ma incadrez si eu. Fir-ar!!!
    Asta e. Baga medicamentele, asta e, bine sa-ti fie. Frumoasa esti. Fie slaba fie mai putin, dar acum cu ochelari pe cuvant ca-mi placi rau. Hihihi. Acum esti de-a noastra!
    Pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adameasco imi pare rau:((.
    Insa ma bucur ca te citesc in blogosfera si vad ce mai face Luca, si Ilinca bineinteles.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sanatate va dorim, ca restul se rezolva ele!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multa sanatate Ileana...Eu zic sa dai o tura si pe la Parhon prin bucale sau ai fost deja?

    RăspundețiȘtergere
  5. Am fost Ana, am fost... Mi-a dat acelasi tratament la dr din buzau, despre care am zis ca e poate incompetent :))
    Lena, ce supriza sa ne gasim pe aici!!! Pupm cu mare drag!
    Alina, sa dea domnul sa avem sanatate! Mai ales astia mici!
    Dano, pup! mi-e dor de voi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sanatate si de la noi!! Ma bucur sa va recitesc si sper sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Of , sper sa reusesti sa gasesti un medic mai competent care sa iti spuna care e baiul tau...Intreb numai , poate e o idee pentru tine :naturist ai incercat ceva?
    Multa sanatate , Ileana!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ana, eu n-am zis ca e incompetent medicul din Parhon. Am gandit asa despre ala din Bz. Nu mai conteaza, am mers pe ideea ca daca doi iti spun ca esti beat, te duci si te culci. Asa ca daca doi mi-au dat acelasi tratament, m-am apucat sa-l iau. Cat despre naturiste... Am vb cu medicul nostru de familie care e si homeopat si mi-a zis sa-mi iau pastilele alopate :))

    RăspundețiȘtergere
  9. ileana, sanatate multa de tot! Ma bucur ca buzoiencele au revenit in blogosfera...apropo, voi faceti totul impreuna? :)

    RăspundețiȘtergere
  10. deci io daca mai aud de boli in blogosfera ma duc si ma impusc, se ce petrece?
    da tu macar esti slaba....;))

    Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc, fetelor!
    Degetico, macar sunt slaba, ai dreptate, dar cu ce pret? :))
    Miha, pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. Facem un clan cu nealcoolicele tremuratoare:) tahicardiace si nevrozate?
    Sanatate multa si orice ar fi nu fa ca mine NU renunta la tratament!

    RăspundețiȘtergere
  13. Criatiana, bine ai venit la noi! Nu vreau in niciun club, dar daca e musai, cu placere. Tu cum stai cu boala asta? De ce nu iti iei tratamentul?
    Eu il iau. Is hotarata sa am grija de mine. Nu vreau sa mor la 62 de ani ca mama si ca bunica. Asa ca iau tratamentul...

    RăspundețiȘtergere
  14. Bine v-am gasit! Poveste lunga si sa stii ca m-ai pus pe ganduri cu mama si bunica ta, intentionez sa-mi cresc nepotii:))
    Uit! Da, uit sa-mi iau tratamentul, am mai avut doua tentative si am inceput sa uit de indata ce m-am simtit bine. Sa nu spui sa-mi pun ceasul sa sune, de fapt chiar ceasul e principalul vinovat, m-am bazt pe el si el a uitat sa sune pentru ca am uitat sa-l pun sa sune:))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  15. Dar ce schema de tratament ai?
    Ca la mine nu e asa greu. Iau pastilele dimineata si seara, o vreme am luat si la pranz.

    RăspundețiȘtergere