sâmbătă, 6 aprilie 2013

astept...

Astept sa se termine cu virusii la noi in casa. Si mai ales astept sa se termine mucii. Astept sa scap de  sacul de gunoi din sufragerie plin cu servetele mucoase. Astept sa nu mai am toata casa plina de servetele folosite. Astept sa scap de mormanul de medicamente de pe masa din bucatarie. Astept sa vina momentul in care nu ma mai duc in fiecare zi la farmacie. A trecut deja o saptamana de cand ne-au invadat virusii si m-am saturat. Intai a inceput in forta Ilinca. Apoi mai timid Luca. Apoi eu, undeva pe la mijloc. Cel mai tare a bolit Ilinca. Eu printre picaturi asa si Luca cel mai putin. Cand sa zicem c-am scapat, au inceput iar mucii. De-aia care, atunci cand stranuta Ilinca, zboara in diverse forme prin cele mai nebainuite locuri. Imi vine sa fac o teorie a mucilor, dar mai bine ma abtin. Poate mai e lume care manaca atunci cand imi citeste aberatiile mele despre muci. Deci, dupa ce va mai spun ca azi m-am enervat si am scos mucii la plimbare prin vant, nu mai scriu acest cuvant. Ma jur :))

Asadar, Ilinca tuseste si ia antibiotic de-o saptamana. A tusit pana a durut-o burtica. A avut bube la nas din cauza servetelelor. A semanat cu Rudolf cel cu nasul rosu toata saptamana. Eu tusesc si suflu nasul si Luca se invarte printre noi. Cand ii era rau - rau sora'sii intr-o zi, i-a spus asa: "Ilinca, desi te tachinez mereu, desi te supar tot timpul si te chinui, sa stii ca eu tot te iubesc si-mi e mila de tine ca esti asa bolnava si te simti asa de rau..." Cum sa nu-i iubesti? :))

Sper totusi ca asta sa fie singura imbolnavire colectiva din sezonul primavara - vara 2013. Ca nu mai mai tin nervii la alta tura de virusi. Asadar, astept sa treaca. Si simt cum incep sa-mi pierd rabdarea. Cat sa mai astept???

5 comentarii:

 1. Sanatate multa! Sa scapati repede de muci, servetele si medicamente. Pup, zile frumoase!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cata solidaritate pe voi! nicii mucii nu puteti sa nu-i impartiti!:) E de preferat sa ramana intotdeauna unul apt sa-i ingrijeasca pe ceilalti...
  Sanatate multa si montati-va un antivirus bun!

  RăspundețiȘtergere
 3. Mihaela, multumim! Zile frumoase va dorim si voua si va pupam cu drag!

  Adelina, antivirusul trebuie upgradat, e clar. Nu mai tine pasul cu virusii din noua generatie. :)) Azi parca e ceva mai bine, incep sa intrevad o luminita la capatul tunelului :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Oau, cand sunt si eu bolnava si IUlia si Sot este cel mai greu, si noi am avut o luna de muci, febra, tuse, acum se pare ca ne e mai bine.

  RăspundețiȘtergere
 5. Si la noi se pare ca e mai bine, dar inca ne refacem si tragem de nasuri si tusim din cand in cand...

  RăspundețiȘtergere