vineri, 1 aprilie 2016

Regulamentul școlii, sacoșa de la supermarket și-o culoare

Ordinea e ușor aleatorie, dar toate au o logică. Pentru o mai bună înțelegere, am să redau mai jos un dialog purtat la telefon cu soțul meu:
- Ce faceți, băieți? întreb eu ușor absentă, deoarece mintea-mi era la o treabă de serviciu.
- Bine facem, răspunde dânsul serios. Citim regulamentul școlii, să aflăm dacă Luca are voie să poarte cămăși roz la școală.
- Dar de unde are Luca atâtea cămăși roz? întreb eu, devenind puțin mai atentă la conversația telefonică.
- Păi din mașina noastră de spălat, zise dânsul calm.
Brusc, mi-am amintit cum am pus eu la spălat, pe lângă multe rufe albe,  o sacoșă de cârpă, de la un anume supermarket cu siglă roșie. Deci da, Luca are multe cămăși roz pe care le poate purta la școală. Norocul meu e că alea din mașină nu sunt singurele. Dar, cu siguranță, sunt cam jumătate din cămăsile pe care le are el. Partea mișto e că acum amândoi băieții meu au și soșete asortate. Lui Luca îi vor fi chiar necesare, pentru că o cămașă roz trebuie musai asortată cu niște șosete roz, nu?

Trăiască rozul!

3 comentarii:

 1. Ce haioasa ești!! Eu m-am chinuit sa vopsesc ceva roz și nu prea mi-a ieșit. Mai bine făceam și eu că tine, poate ieșea mai mișto ☺

  RăspundețiȘtergere
 2. Baga-le la clor ca iese rozul. Eu am bagat si colorate la clor si au iesit doar petele (clorul indeparteaza culoarea in straturi, deci logic prima oara ies petele noi). Pui intr-un lighean apa cu Ace si lasi la inmuiat pana se fac albe la loc. Si eu mai patesc asta.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ina, vrei sa-ti spun in secret de la care supermarket era sacoșa? :))))))

  Laura, eu nu prea pățesc de-astea, recunosc cinstit. Să-mi fie învățătură de minte...

  RăspundețiȘtergere