luni, 23 noiembrie 2009

back to work

Am început serviciul again după două săptămâni de concediu. N-am făcut nimic spectaculos în concediul ăsta. Decât că am tăiat frunză la câini. Şi am îngrijit copil bolnav. Şi am plecat 4 zile de-acasă. În care zile am făcut aşa: am stat de poveşti cu iubi juma de noapte pe balcon unde era cam friguţ, am petrecut o zi cu Ştefan şi părinţii lui, l-am petrecut pe Marius la o cârciumă (la mulţi ani marius!), am petrecut-o pe Maria la ea acasă unde a venit magicianul şi a scos bani de după urechile copiilor iar ei au fost leşinaţi de fericire, am ajuns la urgenţe de data asta pentru că am făcut una nefăcută până la 32 de ani, adică o infecţie urinară şi o încercare, până acum eşuată, de a elimina o pietricică din rinichi şi ne-am întors acasă. Evident că după 4 nopţi nedormite din care 3 din cauză de pipi exagerat de des, sunt obosită fleaşcă şi nu am niciun chef de serviciu. Aşa că pot să vreau înapoi acasă???

5 comentarii:

  1. Sigur ca poti si daca ti se permite,cere si un medical,ca sa intri in prelungiri...Multa sanatate iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha ha, Ana. Iarta-ma ca rad. La serviciul meu nu se practica medicalul.... Am fost prima in 12 ani care si-a permis sa se ceara in medical. Si ala ptr copil, deci nu ptr mine. Daca mai cer unul acum mi-e ca la anu imi caut de munca. Si nu cred ca e cazul....

    RăspundețiȘtergere
  3. Of,Ileana...adevarul este ca si eu scrisesem oleaca ironic,asa ca nu ma supar ca razi,nu am de ce.Stiu prea bine despre ce scri tu aici ,cu medicalul...idem si la mandea...io stau in zile de concediu legal,acasa,cand e Luana bolnava...deci e grele si pe acilea!
    Multa sanatate si putere!

    RăspundețiȘtergere
  4. Urarile voastre au mers de minune, azi ma simt mult mai bine. Pentru ca am dormit bustean azi noapte, azi ma simt odihnita si fericita. Si am si chef de munca pe deasupra :))

    RăspundețiȘtergere