marți, 21 iulie 2009

Mara

mara lucreaza la doua linguri

Ea e Mara. Prietena noastră. Prietena lui Luk şi a Ilincăi. A fost în vizită prelungită la noi în weekend. Plimbarea de sâmbătă dimineaţa din parc, unde am smuls priviri compătimitoare de la babe care se uitau triste la mine cum aveam grijă de TREI copiii, deci cum ziceam plimbarea asta i-a făcut o foame de lup Marei. :)) Şi după cum se vede poate să mănânce cu două linguriţe deodată. Şi ofta. Şi zicea miam - miam (sau ceva asemenea; măcar aprecia cineva ciorba mea). Şi la final, după ce a dat gata şi al doilea castron, după ce a băut zeama direct din castron, avea broboane de sudoare pe frunte. :)) A fost TOTALĂ!!!!
În concluzie, Mara a fost cel mai cuminte musafir al nostru ever şi o mai aşteptăm pe la noi oricând.

5 comentarii:

  1. Sa speram ca data viitoare nu se va dezlantui cu cerul si cu pamantul ca se ne strice reclama buna pe care i-ai facut-o. Sar'na doamna pt ajutor. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu cea mai mare placere, doamna!Si pentru noi si pentru voi a fost o experienta! Evident ca ieri, cand am rugat-o pe Ilinca sa ii povesteasca lu' Gabi ce musafir am avut, blonda mea nu mai stia, uitase de Mara :)) Noroc cu Luk, are neuroni mai multi si tinere de minte mai buna! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. eh, daca a uitat Ilinca inseamna ca nu a ramas cu traume :))) Luk vad ca nu a scapat. Oricum Mara este fanul lui No1 ! aseara am intrebat-o dc vrea la Petru si Florin si a zis ca nu, ca vrea la Ubi si Bicu la Buzau ca sa-i vada pe Ilinca si Luk. Deci doamna, dc mai vrei un copil...mai ai unul for free! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. As lua copilul for free, ca e mare deja :))

    RăspundețiȘtergere