marți, 26 februarie 2013

Copia unui vis urât

Intru de dimineaţă, plină de elan şi voie bună, în dormitorul Ilincăi, să o trezesc. Ia-o pe Ilinca de unde nu-i... Mă îndrept spre dormitorul lui Luca. Ilinca dormea chircită, într-un colţ de pat. Mă uit mai atent, observ că era acolo "clandestin". Adică fără pernă, pilotă şi ponei. Dormea pe o focă de pluş. În cazurile în care este invitată în mod oficial de fratele ei să doarmă împreună, se mută la el cu tot cu pernă, pilotă şi ponei. Îi trezesc şi îl întreb pe Luca:
- Ce caută Ilinca IAR la tine în pat?
- Habar n-am, răspunde copilul buimac de somn. Nu eu am invitat-o aici :) Deci de-aia nu aveam eu loc să mă întind în pat...
O întreb pe Ilinca:
- Ce cauţi drăguţă domnişoară în pat la Luca?
- Păi am visat copia unui vis urât. Adică am mai visat o dată visul ăsta urât şi acum l-am visat iar, în copie... :)))) Era cu nişte indieni. Ba nu, pardon, cu nişte egipteni.

Aşadar, în cazul în care nu ştiaţi, visele se visează şi în copie. Sau, sunt nişte remake-uri proaste, uneori...

3 comentarii:

  1. Ce sufletel frumos, sper sa nu mai viseze nici o copie a visului care o sperie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca visezi copia visului inseamna ca vrei sa-l aprofundezi.Mai rau e cand visezi "in serial", adica se continua noapte de noapte.
    Bine ca a gasit copila o oaza unde sa se ascunda de visele la indigo!

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci Ilinca mea vrea sa aprofundeze treaba cu egiptenii :) Aseara mi-a marturisit ca a nimerit din greseala pe un joc cu niste mumii, la calculator, dar l-a inchis repede. Si totusi i-a ramas ceva pe retina, daca le-a si visat... Oaza a gasit-o asa de bine incat si aseara l-a impresionat pe fratele ei si a dormit iarasi cu el. :)) Sunt asa de draguti cand dorm unul langa altul...

    RăspundețiȘtergere