marți, 6 ianuarie 2015

Guest post by Alexandru Adamescu

Cum tati nu prea scrie chestii pe blog aproape niciodată, am adunat azi de pe peretele lui de Facebook aceste două povestioare scrise de dumnealui, să rămână întru aducere aminte. Mai ales pentru distinsa fiică a dânsului, aceea de 8 ani şi oleacă, extrem de colţoasă la vorbă, fix ca tatăl ei. Vorba aia cu "aşchia nu sare departe de trunchi" este destul de adevărată în ceea ce-i priveşte pe cei doi membri ai familiei Adamescu...

"ieri aveam intalnire la nu stiu ce doctor, nu eu, Ilinca si fosta mea prietena.
se stia de cateva zile, dar nu s-a specificat ieri dimineata.
la pranz cand a fost anuntata ca urmeaza sa aiba loc intalnirea, au aparut protestele: 'pe mine nu m-a anuntat nimeni'
astazi una bucata bunic are drum prin oras si se ofera sa ridice pretioasa de la serviciul unde ii binecuvinteaza pe toti cu prezenta ei mofturoasa.
bunicul ramane intepenit in taficul din Buzau (...) tanara vedeta locala isi termina treburile o clipa mai devreme si isi suna tatal absent. Tatal o informeza asupra schimbarii si apar din nou protestele: 'pe mine nu m-a anuntat nimeni'.
Familie serioasa cauta spre angajare secretara pentru fiica lor de 8 ani si oleaca. Plata in ponei de plus, jucarii stricate, fite matinale...
"

"- Ce tema ai la matematica fata tatii?
- Am de scris pesti, aaaa mamifere si pasari care traiesc in Delta Dunarii!
- !?!
- Pai se numeste MEM, matematica si explorarea mediului!
- !?!
(ma gandesc sa sa propun o petitie prin care sa-i invete inmultirea cu ajutorul pestilor si poate a painilor, sa acopere mai multe materii odata)
"

NR: fosta prietenă a domnului Adamescu este, de fapt, actuala lui soţie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu